Om oss

Vi på Alcons är balkongexperter med över 20-års erfarenhet. Vi arbetar med kundnöjdhet och hög kvalitet i fokus för att leverera hållbara lösningar vid både byggnation och renovering av balkonger.

Din partner vid balkongbyggnation

Vår långa erfarenhet innebär att vi är ett tryggt alternativ när du eller din förening vill anlita en byggfirma för renovering eller uppsättning av nya balkonger. Vi är gärna med dig från idé till färdigställande och kan bland annat hjälpa till redan i projekteringsstadiet på projekt som kräver bygglov. Kontakta oss och berätta om dina idéer så tar vi tillsammans fram ett förslag.

Vår kunskap är din trygghet

Alcons utför reparations- och renoveringsarbeten på alla typer av balkonger. Vi börjar alltid med ett platsbesök för att granska och besiktiga fasadens och balkongens förutsättningar. Då vi har all kunskap internt slipper du anlita flera olika bolag för renoveringen – vi tar hand om fasad, fönster, dörrar och balkong. Ett kostnads- och tidseffektivt alternativ som innebär att du slipper lägga onödig tid och pengar.

högsta-kreditvärdighet
byggmästareföreningen-certifikat
auktoriserat-montageföretag

Kontinuerligt kvalitetsarbete ger goda resultat

På Alcons Balkongsrenovering AB vill vi alltid bli bättre och vill fortsätta att utveckla både service och kvalitet. Vårt främsta mål är alltid nöjda kunder. Det här tankesättet genomsyrar allt vi gör – från offert till leverans.

Vi är stolta över vår kompetenta och serviceinriktade personal som allt arbetar metodiskt och med kunden i fokus. Vårt kvalitetsarbete innebär även att vi alltid planerar och förbereder varje arbete och att du som kund alltid får en noga genomarbetad tidplan.

Vi kan också visa varuinformation om allt material vi använder för både renovering och nybyggnation.